det ”stora” arbetet.

Standard

Skapandet av denna bloggen är för oss ett test. Om det inte blir så mycket av en dialog mellan människor på denna sidan eller IRL, så tycker vi det är ganska meningslöst att blogga. I interaktionen mellan människor finns kunskap och endast då, när vi interagerar, kan vi skapa något som går att bygga en framtid på. Om bloggen används för att skapa ett bättre samhällsklimat, och att vi tillsammans påverkar varandra i en positiv riktning så har den nått sitt syfte. Det kanske låter lite pretentiöst, men hoppas att det kommer bli många fina samtal om livet både i det stora och det lilla.

Vi alla har en röst och den bör användas så hoppas just du kommer delta i de samtal som poppar upp här (eller någon annanstans för den delen). Om inte din åsikt yttras kanske den stora pusselbiten går förlorad och för alltid in i glömskan begravd. Så på ett sätt har vi ett ansvar gentemot varandra att dela med oss av det som vi är, tycker, känner, erfar och hoppas på. Så ta upp ett ämne. Skriv en kommentar. Skicka ett mail till någon av oss med något som du vill ta upp. Alla sätt är bra utom de dåliga!

Nu när korten är på bordet och det är klart med ”syftet” med bloggen så får vi hoppas att det blir någonting av det. Håll ögonen öppna för snart kommer det första ämnet som man kan diskutera. Innan det har kommit igång så samtalar vi med våra vänner och tillsammans hittar vi förhoppningsvis något intressant att prata om. Så kan vi tillsammans fortsätta det ”stora” arbetet.

Många av våra vänner är så oerhört tålmodiga som står ut med alla dessa diskussioner. Så ett stort tack till dem.

Väl mött!

Fred!

/P&J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s