vilka ämnen?

Standard

Det har varit lite dåligt med kommentarerna det senaste, så jag undrar hur vi kan få bukt på det. Är det så att ämnena hittills är tråkiga och ointressanta? Finns det ämnen som ni läsare vill ta upp eller skriva om? Ge tips, då detta är en diskussionsblogg inte en informationsblogg. Feel free! Kom med förslag så vi kan fortsätta med bloggen.

väl mött!

/Jonas

6 responses »

 1. Jag vet inte vad ni borde skriva om men ni ville ju att jag skulle kommentera så här är kommentaren 🙂 Skriv om musik! Eller om ni vill ha en riktig crowdpleaser, skriv om mig!!! 😉

  • Hej Åsa!

   Kul att du kommenterar! Vi skriver gärna om musik, behöver dock lite tid att fundera ut något bra! Skriva om dig kan VI tyvärr inte göra. Men DU kan skriva om dig och vi kan publicera det här på bloggen! Om det är något du vill ta upp är det ju bara att skriva ner och skicka texten som ett mail till någon av oss! Tack!

   väl mött!

   /Jonas

  • Hej och välkommen till bloggen Åsa! Tack för tipsen! Jag funderar bara på hur man skulle kunna problematisera ÅSA….hm. Nä, skämt åsido, men musik är något vi kan lyfta ur någon aspekt eller beröra på nåt sätt. Vi får återkomma om detta 🙂

 2. Ni skulle kunna skriva något om hur människor stänger in sig själva i dagens samhälle, både fysiskt och mentalt. Just det här att vi stänger in oss i våra hem och tittar på tv, och att vi när vi är ute väljer att kolla åt andra håll ifall det är något obehagligt eller så.
  Kanske rädslan att stå ut eller något.
  Jag vet inte ifall det är något som går i linje med vad ni vill säga, men det är några små idéer bara.

  /Robin.

  • Tack för ditt engagemang att svara robin! Vi skriver gärna detta, då det är något som bland många andra saker kretsar i min(även petters) hjärna! Samtidigt finns det en plats för dig att gästförfatta ett sådant inlägg! Feel free! Skicka det i så fall till någon av våra mail, eller säg till om du faktisk tycker att vi ska skriva det?!

   Väl mött!

   /jonas

  • Hej, Robin!

   Jag såg denna kommentaren när jag kollade igenom gamla inlägg! Är detta något som du skulle kunna tänka dig att skriva om? Det hade varit bäst om du gjorde det själv, men annars kan vi försöka skriva något om det. Hur tänker du?

   Väl mött,

   j&p.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s